Modalitate de a zambi!

...


E interesant cum fiecare ne gandim la a ne fi mai bine fara a intelege sau constientiza ca exista un drum catre asta. Pare un inceput de filosofie ce incep sa scriu , insa mai presus de ceea ce esti tentat sa spui in prima clipa eu iti spun doar ca “pare”. E mai usor sa iti imaginezi ca vrei decat sa iti imaginezi cum sa ajungi sa ai, si poate e normal asa, dar fara a-ti da seama tocmai placerea de a inainta catre “oare ce?” te incurajeaza sa vrei asta. Am idei greu de realizat, am asa zise “vise” pe care le urmez voit sau nu, si ma indrept catre un scop ce mie nu imi scuza mijloacele – tocmai mijloacele ma indruma catre scop.
Prefer sa nu ma descriu prin cuvinte, sa descriu idealuri, sa m-alint prin vorbe asternute pe o fila, descoperita si revelata de o simpla carte de seara. Astept sa te-ntalnesc in imagini ascunse prin idei, sa te provoc la ganduri nascute din cuget, sa iti soptesc cu grija in constiinta mintii ca numai tu esti cel ce conteaza. Cu respect te salut pe tine cel ce tocmai ai citit randuri, simplu iti zambesc imaginar si te asigur ca in curand ai sa intelegi! Ramai doar curios!

cu drag,
Tudor

Reclame

~ de tudorbogdanb pe septembrie 6, 2009.

Un răspuns to “Modalitate de a zambi!”

  1. In mintea sa fiecare om a scris macar o poezie. Unii au scris nuvele, romane sau scenarii de film. Altii s-au multumit cu o scrisoare catre fiinta iubita, catre parintii sau copiii sai, ori au facut o sesizare catre autoritati de tot felul, ziare sau televiziuni.
    Din pacate, in 99% din cazuri totul a ramas doar in mintea fiecaruia, pentru ca nu a avut timp, nu a reusit sa gaseasca exprimarea cea mai convingatoare si, cel mai adesea, nici n-a reusit sa puna mana pe ”creion”. Oare va veni ziua cand ne vom putea transmite instantaneu unii altora gandurile, eventual numai pe cele frumoase, pe cele de iubire, de compasiune, de admiratie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s